André van Dijken

“Een gedreven vakman in hart en nieren die boogt op meer dan 25 jaar ervaring en geen uitdaging uit de weg gaat. Er ontgaat hem weinig, heeft oog voor detail zonder het geheel uit het oog te verliezen. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel.”

Laat ons schilderwerk uw meesterwerk zijn!

Schildersbedrijf van Dijken

Welkom op de site van Schildersbedrijf van Dijken. Ons bedrijf is een vertrouwd adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden en decoratieschilderwerk. We verrichten onze werkzaamheden met name in de noordelijke provincies. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Vakkundig onderhoud beschermt en verfraait het in- en exterieur en heeft een positief effect op de waarde van uw huis. Het draagt bovendien bij aan een lange(re) levensduur van uw woning. Schildersbedrijf van Dijken begrijpt dat als geen ander en heeft alle kennis en ervaring op het gebied van verf en de toepassingsmogelijkheden in huis. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen duidelijk te krijgen. Wij maken voor u een goed onderbouwd advies. Want iedere woning verlangt een ander plan van aanpak.

Wij werken alleen met vakbekwaam personeel. Iedere schilder binnen ons team heeft zijn eigen specialisatie(s). Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan marmer- en houtimitaties en houtrotherstel. U kunt bij ons ook terecht voor reparatie cq restauratie van decoratief en figuratief glas. Klein timmerwerk nemen wij ook graag voor onze rekening. U hoeft daarvoor geen timmerman in de hand te nemen. Wel zo handig! Voor meer informatie over onze specialisaties kunt u onze dienstenpagina bezoeken. Daar wordt verder ingegaan op alle mogelijkheden.

U wilt natuurlijk het beste resultaat en de beste verfproducten, want de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse klimaat stelt hoge eisen aan het schilderwerk en de verfmaterialen. Daarom maken wij alleen gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Zo kunnen we op verantwoorde wijze uw woning of pand beschermen tegen (extreme) weersinvloeden.

Het is onze doelstelling u als klant een oplossing op maat te bieden. Wij streven er te allen tijde naar de opdracht naar uw volle tevredenheid uit te voeren!

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.