Welkom op de site van Schildersbedrijf van Dijken. Ons bedrijf bestaat sinds 1996 en is een vertrouwd adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden en decoratieschilderwerk. We zijn een professioneel AF gecertificeerd bedrijf en verrichten onze werkzaamheden met name in de Noordelijke provincies. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Vakkundig onderhoud beschermt en verfraait het in- en exterieur en heeft een positief effect op de waarde van uw huis. Het draagt bovendien bij aan een een lange(re) levensduur van uw woning. Schildersbedrijf van Dijken begrijpt dat als geen ander en heeft alle kennis en ervaring op het gebied van verf en de toepassingsmogelijkheden in huis. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen duidelijk te krijgen. Wij maken voor u dan een goed onderbouwd advies. Want iedere woning verlangt een andere plan van aanpak.

Wij werken alleen met vakbekwaam personeel. Iedere schilder binnen ons team heeft zijn eigen specialisatie(s). Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan marmer- en houtimitaties en houtrotherstel. U kunt bij ons ook terecht voor reparatie cq restauratie van decoratief en figuratief glas. Klein timmerwerk nemen wij ook graag voor onze rekening. U hoeft daarvoor geen timmerman in de hand te nemen. Wel zo handig! Voor meer informatie over onze specialisaties kunt u onze dienstenpagina bezoeken. Daar wordt verder ingegaan op alle mogelijkheden.

U wilt natuurlijk het beste resultaat en de beste verfproducten. Daarom maken wij alleen gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Zo kunnen we op verantwoorde wijze uw woning of pand beschermen tegen (extreme) weersinvloeden, want de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse klimaat stelt hoge eisen aan het schilderwerk en de verfmaterialen.

Het is onze doelstelling om u als klant een oplossing op maat te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven er te allen tijde naar om de opdracht naar uw volle tevredenheid uit te voeren!

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Laat ons schilderwerk uw meesterwerk zijn!