Glaswerk en decoratie

Heeft u een kapotte ruit of wilt u uw enkele beglazing laten vervangen door dubbel glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want zelfs als uw ramen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel glas of Hoog Rendements glas al rendabel zijn! U bijvoorbeeld kiezen voor HR++ isolatieglas Hoog Rendements beglazing. Dat is dubbel glas met een veel betere warmte-isolatie. Zo kunt u besparen op uw stookkosten en tegelijkertijd uw wooncomfort verhogen.

Decoratief en figuratief glas

Bovenlichten in deuren of in de voorgevel van uw woning lenen zich, vanwege de zeer mooie verstrooiing van het licht, uitstekend voor glas in lood. Het geeft uw woning een karakteristieke en sfeervolle uitstraling. Decoratief en figuratief glas biedt daarnaast uitkomst als u grote ramen met inkijk hebt. Kathedraalglas is bijvoorbeeld zeer geschikt als u de inkijk wilt verminderen. Het heeft aan een kant een fijne structuur en is in vele kleuren verkrijgbaar.
U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor reparatie cq restauratie van decoratief en figuratief glas. Schade aan glas in lood ramen is in veel gevallen goed te repareren. Zijn er echter veel kapotte ruitjes, dan adviseren we u het gehele raam opnieuw in het lood te zetten. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.