Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is bepalend voor de sfeer en geeft een extra dimensie aan het interieur van uw woning. Maar het heeft bovendien zijn weerslag op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Dit wordt maar al te vaak onderschat. Regelmatig onderhoud aan detail technische delen als glasprofielen, glasafdichting (zijn de kitvoegen tussen het houtwerk en glas bijvoorbeeld nog in goede conditie) en draaiende delen zijn uitermate belangrijk. Schildersbedrijf van Dijken beseft dat als geen ander en besteedt veel zorg aan het binnenschilderwerk.

Uiteraard proberen wij de overlast tot een minimum te beperken. Alles wordt zorgvuldig afgedekt en het machinaal schuren gebeurt met stofafzuiging waardoor er nauwelijks stof ontsnapt. Het spreekt voor zich dat de werkplek aan het eind van de werkdag netjes wordt opgeruimd.

Een scala aan mogelijkheden.

Voor de afwerking van plafonds, wanden, vloeren, trappen, kozijnen en deuren kunnen wij u een breed scala aan passende oplossingen bieden. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.